Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Esrar sızdırmaz özelliğe sahip olmaları ötürüsı ile yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Müstacel çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın strüktürda bulundurulması mecburi hale getirilmiştir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yürütmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca usturuplu olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın basit boşaltma olmalarını esenlar.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yönlü olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Bapsı Montajı Elbette Yapılır? Her binanın sahip olduğu düz ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin yalım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda kâin insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının kontrol şeşna düzenınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum sınai tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak yürekin kullanılmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüksek direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında elan geniş olan bir kanun olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin dizaynı, kurulumu ve hizmetı dahil tamamlanmak üzere binalarda yangın emniyetliği gerekliliklerini asıl hatlarıyla belirtmektedir.

23/12/2022Genel Yüksekliği belli bir seviyenin üstünde olan mimarilar derunin yangın merdiveni yasal bir zorunluluktur. Yangın merdiveni can kaybının önlenmesi namına az çok önemli bir konumda bulunmaktadır. Dokumaların esas duhullerinde veya koridor taksimmlerinde yangının etkin bir Yangın Kapısı biçimde meydana gelmesi özellikle güçlü katlı bünyelarda ayazlık veya pencerelerden halas olmak muhtemel olmamaktadır. Bu sebeple yangın merdiveni yaşamsal bir öneme iye olmaktadır. Yeni bayındırlık kanunuyla bu arada, sıfır gestaltlarda arttırılan denetimler ile beraberinde yangın merdiveni, yangın çıkışı ve yangın kapısı kriterleri konsantre bir incelemeye tabi tutulur. Binaların iç kısımlarında kâin betonarme merdivenlerin haricinde, gestaltların haricinde kâin ve çıpa kullanılarak üretilen yangın merdivenleri yangında hayat zayiatı evetşanmasının önüne geçmektedir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda hazır yangın kapıları ile acil yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı sıra doğrulama yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Yangın eminği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin elan koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Özellikle yeni imar kanunuyla alay malay sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok kesifı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları hudayinabit kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Report this wiki page